J.O.S. Radio Tuinconcert 

11 augustus 2024

Poort open om 14.00 uur

Aanvang concert 15.00 uur

Uitverkocht!

Je kunt nog wel kaarten reserveren mochten er bezoekers zich alsnog afmelden.

Dan kom je op de reservelijst...


Na het succes van vorig jaar en de reacties van de luisteraars en bezoekers van ons tuinconcert van 2023 kunnen wij er niet onderuit...... Op bovengenoemde datum zal er een 2e editie komen van een (hopelijk) jaarlijks terugkerend evenement. De opzet blijft grotendeels gelijk als vorig jaar. Je mag een kijkje te nemen in de J.O.S. Radio studio en kijken en luisteren hoe het er aan toe gaat tijdens een uitzending of opname.

Deze middag zullen de oude hits uit de jaren 60,70,en 80s klinken als nooit te voren.

Het drankje en het hapje  ( tegen golden oldies prijzen) word in de zonovergoten tuin verzorgd door de vrijwilligers van de catering. Uiteraard is er deze middag veel muziek en een live concert van “ Back To The Roots”.En bovendien wordt het concert  live uitgezonden op de radio! 

 "Back To The Roots" komt spelen!

Het muzikale trio  "Back To The Roots" zijn inmiddels wel bekend in de Kempen. Yvonne verzorgt hoofdzakelijk de zang en wordt muziekaal bij gestaan door Pedro (keyboard) en Joep ( gitaar).

Het repertoir van deze band is zeer gevarieerd, van oldies ( John Denver, The Cats, Dolly Parton) tot zelfs modern en nederlandstalig.

Hou jij van muziek van de jaren 60-70-80 en van een feestje? Dan mag je het J.O.S. Radio tuinconcert zeker niet missen.


Omdat wij graag willen weten hoeveel personen er aanwezig zijn deze middag dit ivm de versnaperingen is het VERPLICHT om  te reseveren. Niet schrikken de entree is gratis!

Wil jij dat J.O.S. Radio blijft bestaan en dit soort evenementen voor haar luisteraars kan blijven doen? Elke donatie is welkom neem contact op met info@josradio.nl